top of page

VELKÉ FINÁLE

3x3 LIGA VYSOČINY – HUMPOLEC – FINÁLOVÝ TURNAJ


Bratři v triku aneb fináloví soupeři

zleva Matouš "Maty" Novák, Ondřej "Kosík" Kos, David "Dave" Hyský, Kryštof "Kiki" Holba, Jan "Janík" Kubát, Honza Prüher, Jáchym "Džejk" Prüher, David "Čaly" Čaloud.

Na úspěchu obou týmů se podíleli i Jáchym "Dubínek" Duben, David "Klíště" Klieštik a Dominik "Domča" Nejedlý.

Pátým finálovým turnajem byla zakončena 3x3 Liga Vysočiny v Humpolci. Z důvodu nejisté předpovědi počasí byly zápasy přesunuty pod střechu do haly TJ Jiskra Humpolec. Obě naše družstva prosvištěla turnajem bez zaváhání a postoupila do semifinále z prvních míst. Peši měl určitě radost, že jsme celkem 3x porazili rivaly ze Žďáru :-). V semifinálových bojích kluci vůbec nezaváhali a borcům ze Žďáru a Třebíče nedali skoro čuchnout k balónu. Ve druhém ročníku Ligy Vysočiny konečně došlo na GRANDE FINALE jihlavských zástupců. Ve vyrovnaném souboji BK pravidelně střídalo, ale u BC Kosík vůbec nesednul na střídačku. Jak mi sám řekl: ...my jsme se kluků báli..."

BC Vysočina po tuhém boji zvítězila a podle pravidel o vstřelených bodech celkově zvítězila v celé lize. BK Jihlava našla formu a ideální sestavu až v posledních dvou turnajích, což ji nakonec stačilo "jen" na pěkné 4. místo.

Výsledky najdete tady


16. června se koná v Brně krajské finále 12 ti družstev, kam postoupila družstva BC Vysočina a Vlci Žďár 2008.


Comentarios


bottom of page